Incepe Congresul National de Oftalmologie

09 Octombrie 2012
 

Au inceput lucrarile celui de-al XI-lea Congres National de Oftalmologie cu participare internationala, de la Sinaia.


In perioada 9-13 octombrie la manifestarea stiintifica vor fi prezenti peste 800 de oftalmologi, iar mai multi invitati straini vor participa cu lucrari. Limbile oficiale ale congresului sunt: Romana, Engleza, Franceza. Tot in aceasta perioada au loc si lucrarile celui de-al X-lea Congres al Societatii de Oftalmologie a Marii Negre (Black Sea Ophthalmological Society, BSOS).


Congresele BSOS se tin anual, in una dintre tarile membre, care nu sunt numai tari riverane Marii Negre. La cel de-al X-lea Congres al BSOS, de la Sinaia, participa tot board-ul BSOS, un simpozion de 5 ore fiind dedicat numai acestui eveniment, anunta Agerpres.


De asemenea, va avea loc un simpozion dedicat memoriei prof. dr. Benone Carstocea. "Vor participa prof. dr. Daniel Baron (Franta), prof.dr. Cesare Forlini (Italia) si prof.dr. Khaled El-Rakhawy (Egipt), buni prieteni ai prof. Carstocea, iar tema simpozionului o constituie chirurgia vitreoretiniana, regretatul profesor fiind pionier in acest domeniu in Romania", a declarat dr. Daniela Selaru.


Pe 11 octombrie se implineste un an de la trecere in nefiinta a prof.dr. Benone Carstocea.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medici
Vezi stiri din categoria: Medici
Vezi articole din categoria: Medici
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.