Informatii privind interactiunea unor medicamente pentru HIV

19 Februarie 2012
 

Agentia Europeana a Medicamentului sustine ca anumite asocieri de medicamente nu mai sunt recomandate, drept urmare se impune monitorizarea atenta.

EMA a facut recomandarea de actualizare a informatiilor de prescriere a medicamentului Victrelis, cu date referitoare la interactiunile medicamentoase dintre medicamentele pentru hepatita cronica cu virus C si medicamentele atazanavir, darunavir si lopinavir, asociate cu ritonavir ca potentator pentru acesti inhibitori de proteaza HIV.

Comitetul pentru Medicamente de Uz Uman a concluzionat ca nivelurile sanguine mai mici, observate in studiul de interactiune medicamentoasa, ar putea semnala o eficacitate mai mica a medicamentelor in conditiile administrarii concomitente la pacientii co-infectati cu virusul hepatitei C si cu virusul imunodeficientei umane (HIV).  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.