Injectia cu Botox are efect secundar: afecteaza capacitatea de socializare a celor care o folosesc

27 Aprilie 2011
 

Deşi netezesc ridurile, injecţiile cu Botox afectează capacitatea "pacienţilor" de a relaţiona cu ceilalţi, din cauză că mimica feţei nu mai poate fi citită corespunzător. Un studiu realizat în SUA de două universităţi a arătat că persoanele care îşi făceau astfel de injecţii erau ocolite de ceilalti, fiind greu de "ghicit", conform Daily Mail."Mimica nu este decât o fereastră către lumea interioară", explică profesorul David Neal.

Majoritatea celor care recurg la Botox o fac pentru a interacţiona mai bine cu ceilalţi, pentru a avea mai mult succes în societate, mai explică coordonatorii studiului.


  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.