Inovatie in chirurgia estetica: Micsorare de sani fara bisturiu si fara cicatrici

26 Septembrie 2011
 

Micşorarea sânilor prin mamoplastie de reducţie este - poate - una dintre cele mai traumatizant operaţii estetice pentru femei. O procedură inovativă permite însă diminuarea lor fără intervenţie chirugicală, o echipă de medici din Marea Britanie reuşind să reducă sânii unei femei de la cupa F la D.

Mamoplastia tradiţională de reducţie implică extracţie de ţesut mamar, adipos şi de piele, precum şi repoziţionarea sfârcurilor. Anestezia generală şi complexitatea intervenţiei medicale implică mai multe zile de spitalizare, dar şi până la şase săptămâni de recuperare. Oricât de experimentat ar fi chirurgul estetician, rămân cicatrici pe unde a trecut bisturiul.

O procedură inovativă, denumită Microlipo, înlătură aceste neajunsuri ale mamoplastiei de reducţie. Procedura nu necesită folosirea bisturiului, eliminând întregul discomfort survenit în urma intervenţiei chirurgicale clasice.

Printre primele femei care au apelat la Microlipo este o britanică în vârstă de 30 de ani. Claire O'Keefe a ajuns de la cupa F la D, plătind doar 5.700 de euro (5.000 de lire sterline) în loc de 6.840 de euro (6.000 de lire sterline), cât costă o mamoplastie de reducţie în Regatul Unit. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.