La cat timp dupa nastere iti poti relua viata sexuala?

16 Martie 2011
 

Un copil în viaţa unui cuplu este o experienţă inedită, iar naşterea lui schimbă radical viaţa celor doi părinţi din toate punctele de vedere.

De multe ori, pe lângă bucuria care vine odată cu naşterea copilului, se poate întâmpla să simţiţi şi un uşor regret pentru că nu vă mai puteţi bucura de viaţa de dinainte de a fi părinţi. Unul dintre aspectele importante care se schimbă, cel puţin pentru o perioadă, este viaţa sexuală.

Potrivit unui studiu recent, 29% dintre femei au avut contacte sexuale în prima lună de la naştere, 60% în cea de-a doua lună. Totuşi, 40% dintre proaspetele mămici spun că au nevoie de mai mult de luni pentru a-şi putea relua viaţa sexuală, în timp ce 3% dintre ele simt că nu pot face acest lucru decât după un an de zile. Potrivit sfatulpărintilor.ro, acest interval depinde de la femeie la femeie şi nu trebuie să vă simţiţi presate.

Din păcate, faptul că unele femei nu pot face sex la câteva săptămâni, din diferite motive, nu este întotdeauna înţeles de partener. Multe mămici repsing sexul după naştere, unele pentru că simt dureri locale, altele pentru că nu se mai simt deloc atrăgătoare. Astfel este nevoie de comunicare permanentă pentru a evita o ruptură în cuplu.


  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.