La Medical Forum Constanta sunt asteptati aproximativ 300 de participanti

10 Iunie 2013
 

La cea de a V-a editie a conferintei Medical Forum Constanta sunt asteptati aproximativ 300 de participanti.


Conferinta, organizata de mf – Ziarul Medicului de Familie impreuna cu Societatea Nationala de Medicina Familiei, se va desfasura in perioada 12 -13 iunie, la Hotel Ibis Constanta.


Cele patru sesiuni ale forumului, ce se vor derula in cele 2 zile, vor fi moderate de dr. Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Editia din acest an a Medical Forum Constanta isi propune sa aduca in atentia participantilor subiecte incitante referitoare la rolul si locul medicului de familie in actualul context economico – social.


Astfel, in cele patru sesiuni, vor fi abordate teme specifice medicinei de familie in sistemul medical romanesc, precum perspectivele Contractului-Cadru, particularitatile pachetului bazal de servicii medicale, provocarile in activitatea cabinetului de medicina de familie, dar si elementele cheie in comunicarea medic – pacient.


„Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor nostrii mesaje de imagine, de profesionalism si de solidaritate in toate orasele importante ale tarii. Ne ocupam cu atentie de profesie, de organizatiile noastre, dar si de problemele practice - legislative si contractuale, de care ne lovim in fiecare zi in cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne ofera anual prilejul sa fim impreuna si sa aducem la zi problemele noastre”, declara dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF


Printre lectorii invitati se numara:


dr. Rodica Tanasescu, Presedinte Societatea Nationala de Medicina Familiei,

dr. Laura Condur, Presedinte – Asociatia Medicilor de Familie “Tomis” Constanta,

Dragos Poteleanu, Presedinte CJAS Constanta,

prof. dr. Mircea Vintila, Clinica de Cardiologie, Spitalul “Sf. Pantelimon” Bucuresti,

conf. dr. Elena Copaciu, Head of Anesthesia and ICU Department University Hospital,

Dr. Ionica Ciortan, medic primar medicina de familie, Doctor in stiinte Medicale – Centrul Medical Iowemed,

dr. Bogdan Ciornei, medic primar obstetrica-ginecologie Constanta,

dr. Iuliu Burbea, medic primar psihiatru, Doctor in stiinte Medicale, Constanta,

dr. Cristian Gheorghe Chiriac, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta,

conf. dr. Zizi Niculescu, Clinica Medicala, Universitatea de Medicina si Farmacie “Ovidius” Constanta,

prof. asoc. dr. Nicolae Calomfirescu, Presedinte Asociatia pentru Medicina Sexualitatii din Romania

  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Institutii medicale
Vezi stiri din categoria: Institutii medicale
Vezi articole din categoria: Institutii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.