La varste inaintate, barbatii sunt de doua ori mai activi sexual decat femeile

14 Martie 2010
 

Bărbaţii au de două ori mai multe şanse decât femeile să fie activi din punct de vedere sexual la vârste înaintate, însă, indiferent de sex, o sănătate bună este esenţială pentru o activitate sexuală potrivită senectuţii, afirmă un studiu publicat de British Medical Journal (BMJ). În urma realizării a două anchete în rândul americanilor, studiul arată că diferenţa, care creşte odată cu vârsta, se adânceşte între 75 şi 85 de ani. Aproape patru bărbaţi din zece din acest segment de vârstă spun că sunt activi din punct de vedere sexual, faţă de mai puţin de două femei din zece (17%). Totuşi, în rândul celor căsătoriţi sau care au un partener de viaţă, diferenţa se micşorează.

O anchetă, desfăşurată în 1995-1996, a observat 3.000 de persoane între 25 şi 74 de ani, iar cealaltă (2005-2006), acelaşi număr de oameni, cu vârste cuprinse între 57 şi 85 de ani. Marea majoritate (95-97,8%) s-a declarat heterosexuală. La 55 de ani, bărbaţii mai au în medie aproape 15 ani de viaţă sexuală, faţă de zece ani şi jumătate la femei. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.