Laboratorul Ineldea, lider pe piata suplimentelor alimentare naturale pentru copii din Franta, anunta introducerea gamei Pediakid in Romania

31 Octombrie 2013
 

 

Laboratorul Ineldea, lider pe piața suplimentelor alimentare naturale pentru copii din Franța, anunță introducerea gamei Pediakid® în România

 

Așa cum o mamă alege ce este mai bun pentru copilul ei, Ineldea a selecționat cele mai bune ingrediente naturale pentru a elabora Pediakid®, prima gamă de suplimente nutritive formulată special pentru copiii între 0 -12 ani, conform celor mai exigente standarde de calitate și control europene.

 

Ingredientele din siropurile Pediakid sunt selecționate riguros pe baza celor mai recente descoperiri în știință și acționează de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere a copiilor.

 

Pediakid® constituie răspunsul natural la problemele de sănătate cel mai des întalnite precum: oboseală, imunitate scăzută, colici, tranzit digestiv lent, lipsă de apetit, insomnie sau nervozitate.

 

Siropurile pot fi administrate începand cu momentul în care alimentația copilului este diversificată, sunt ușor de administrat și bine tolerate de către copii datorită gustului plăcut de fructe.

 

Pediakid® , știința inspirată de natură

 

Inovaţie exclusivă Ineldea: Nectar de agave BIO bogat în săruri minerale și recomandat în special copiilor, deoarece conține zaharuri naturale, nerafinate, cu indice glicemic scăzut, care nu favorizează apariția cariilor.

 

Fibre de Acacia bifidogene BIO, prebiotice de origine naturală, contribuie la echilibrarea florei intestinale și la ameliorarea absorbției principiilor nutritivi din alimentație

 

Extracte de plante riguros selecționate și concentrate naturale de fructe

 

Pediakid® oferă o sursă distinctivă de vitamine, minerale, fitonutrienți cu biodisponibilitate crescută, cărora li se alătură antioxidanți din fructe și legume, precum broccoli, năsturel, spanac și multe altele.

 

Lansată încă din anul 2004 în Franța, cu peste un milion de unități comercializate anual, Pediakid® este prezentă acum la nivel mondial ( peste 30 de țări) și reprezintă gama de referință recomandată de pediatri și farmaciști.

 

Laboratorul Ineldea este specializat în cercetarea, descoperirea, formularea, fabricarea și distribuirea de produse inovatoare pe bază de ingrediente naturale, pentru copii, adulți și atleți profesioniști, ce constau în cosmetice destinate atât uzului public, cât și celui medical sau profesional.

 

Produsele Ineldea sunt grupate sub mărcile Pediakid, Effiderm, Medicafarm, Scientec Nutrition, Nutraceutical Solutions, Olioseptil și sunt destinate corectării dezechilibrelor generate de alimentația modernă, nutriției ștințifice, fitness-ului și igienei corporale.

 

În viitor, în România, vor fi disponibile și produsele cosmetice dedicate mamei și copilului, marca Laboratoarul Ineldea.

 

Produsele sunt disponibile pe pagina www.farmamed.ro  . Prețurile se încadrează între 50 si 70 de RON . Produsele Pediakid pot fi comandate aici : http://www.farmamed.ro/magazin-online/produse_naturale_pentru_copii.html

 

 

 

 
Clasificare stire: Suplimenti nutritivi
Vezi stiri din categoria: Suplimenti nutritivi
Vezi articole din categoria: Suplimenti nutritivi
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.