Laringita - tratament homeopatic

21 Octombrie 2009
 

Au apărut virozele respiratorii caracterizate prin cunoscutele tablouri de cataruri nazale şi tuse care nu se mai termină. O problemă de asemenea mai des apărută este răguşeala, fie sub formă de faringită acută intensă, cu prindere a laringelui, fie direct o laringită acută, cu dispariţia completă a vocii şi dureri intense la înghiţire. Câteva remedii homeopatice sunt utile în aceste cazuri. Pentru laringitele brusc apărute, după expunere la curenţi reci de aer, însoţite sau nu de catar nazal şi de strănuturi, am început obligatoriu cu Aconit CH30, 3 granule de 3 ori pe zi, zilnic, 5-7 zile. De cele mai multe ori, problemele se opreau după Aconit. Dacă se continua dezvoltarea problemei cu răguşeală, durere intensă a gâtului ca o arsură sau usturime intensă, dificultăţi la înghiţire şi nevoie de a înghiţi constant, atunci medicamentul homeopatic indicat era Causticum CH9, 3 granule de 3-4 ori pe zi, zilnic 7-10 zile. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.