Leacul de slabit al lordului Byron: otetul devenit cea mai rapida cura din lume

23 Mai 2012
 

Cu toţii ne dorim o cură rapidă şi eficientă, care să ne ajute să slabim fără efort. Utilizarea oţetului din cidru de mere se recomandă a fi întocmai acest tip de „cură-minune”. Este destinată atât femeilor, cât şi bărbaţilor, şi are un efect rapid şi garantat: „Puteţi să slăbiţi chiar şi 5 kilograme în 8 zile! În caz contrar vă înapoiem banii”, susţine producătorul.

Apple Cider Vinegar se doreşte a fi cea mai naturală metodă pentru slăbire rapidă, care nu presupune sport sau privaţiuni. Această metodă de slăbit a fost descrisă pentru prima dată în anul 1820 de către lordul Byron.

La vremea respectivă, cura a fost evitată datorită efectelor ei. Motivul: slăbirea mult prea rapidă, într-o vreme când oamenii încă nu erau bântuiţi de imaginea fotomodelului anorexic, i-a speriat pe aceia care au încercat oţetul de mere.

Lordul Byron însuşi îşi administra 2 linguriţe de oţet de mere pe zi. Anturajului său o recomanda drept „o cură minune” cu ocazia meselor bogate la care Byron şi alţi nobili şi literaţi comiteau excese. Aceia care nu se lăsau intimidaţi de mirosul puternic şi de gustul neplăcut al oţetului şi continuau să îl bea, slăbeau câteodată mai mult decât le era pe plac. Aceia şi renunţau, atunci când constatau că au slăbit prea mult. Trebuie însă să ne amintim că în secolul 19 existau cu totul alte standarde de frumuseţe decât există astăzi.

Cidrului din mere, poetul Byron i-a dedicat chiar şi o suită de versuri, în anul 1822: „Licoare galbenă, de eu mă las/ plăcerilor lumeşti ce fac/ din pântec lupanar/ şi gura-mi o fac oarbă,/tu fă-mă demn şi palid ca altădată”

Astăzi însă, „cura-minune” a celebrului poet baroc este revalorificată în mod spectaculos de către specialişti. O echipă de cercetători francezi ai laboratorului Novapharm a căutat să păstreze eficienţa curei, dar încercând să elimine aspectele ei neplăcute. În plus, laboratorul a reuşit să potenţeze eficacitatea curei.  citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Slabit
Vezi stiri din categoria: Slabit
Vezi articole din categoria: Slabit
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.