Listele nominale cu candidatii ce sustin rezidentiatul in Bucuresti si in Iasi

05 Noiembrie 2012
 

Centrele universitare din Bucuresti si Iasi au publicat listele nominale cu candidatii care vor sustine examenul de rezidentiat pe data de 25 noiembrie 2012. Centralizarea datelor a fost facuta, la fel ca si in anul precedent, de catre Directiile de Sanatate Publica. In 2012, Ministerul Sanatatii le-a pus la dispozitie o macheta de completare a datelor medicilor care vor sustine concursul de rezidentiat.


La Bucuresti s-au inscris 1896 de candidati, dupa cum a aflat PaginaMedicala.ro saptamana trecuta. Listele candidatilor inscrisi sunt urmatoarele:

- Medicina - candidati

- Medicina dentara - candidati

- Farmacie - candidati


In schimb, in centrul universitar iesean s-au inscris 647 de candidati in domeniul medicina, 225 in domeniul medicina dentara si 72 pentru domeniul farmacie.


- Medicina - candidati

- Medicina dentara - candidati

- Farmacie - candidati


Pana in prezent, singurele centre universitare care nu au afisat listele nominale ale celor care vor intra in concursul de rezidentiat din noiembrie sunt Targu Mures si Cluj-Napoca.


Conform metodologiei de concurs, la data de 22 noiembrie 2012, candidatii pot afla sala si ora inceperii probei de concurs vizitand paginile de internet ale universitatilor de medicina si farmacie sau site-ul www.rezidentiat.info. Cu cel putin 24 de ore inainte de concurs, la fiecare sala se afiseaza lista candidatilor repartizat-i in sala respectiva.


5371 de dosare depuse la DSP-uri


Reamintim ca pentru sesiunea din luna noiembrie si-au depus

dosarele de inscriere un numar de 5371 de absolventi de medicina si farmacie din tara.


Potrivit MS, cei mai multi medici tineri, 4142, s-au inscris pentru locurile si posturile scoase la concurs in domeniul medicina, un numar de 931 au optat pentru locurile si posturile din domeniul medicina dentara, iar restul de 298 vor sustine concursul pentru domeniul farmacie.


Numarul de locuri si posturi disponibile este, dupa cum sustin

reprezentantii MS, similar cu cel din anul precedent. Prin umare, anul acesta au fost scoase la concurs 3730 de locuri si posturi, din care 3310 sunt pentru medicina, 250 pentru medicina dentara si 170 pentru farmacie.

 

Ca si anul trecut, examenul de rezidentiat din luna noiembrie 2012 se va desfasura descentralizat, pe centre universitare. Concursul va avea loc in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Targu Mures, Cluj-Napoca si Craiova.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medici
Vezi stiri din categoria: Medici
Vezi articole din categoria: Medici
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.