Manifestarile stresului si gemoterapia

16 Decembrie 2009
 

Stresul este o componentă necesară vieţii. Fără un grad de provocare, de imbold, de incitare la acţiune, viaţa ar stagna, totul ar deveni lâncezeală şi lenevie. Problema cu stresul este legată de cantitatea acestuia şi de persistenţa în timp. Stresul devine o problemă când este continuu şi de intensitate mare, sau când declanşează reacţii fizice intense, persistente. Există foarte multe simptome indirecte ale stării interioare de tensiune, care apare în situaţii stresante.

- Tulburările de înghiţire, disfagia esofagiană – apar atunci când persoanei “îi stă în gât” câte o problemă survenită în viaţa sa, pe care o “înghite” cu greu. Apare spasmul musculaturii esofagiene şi se manifestă prin dureri, arsuri, iritaţie la nivelul esofagului, în timpul alimentării. Combinaţia indicată este Extractul din muguri de Smochin, Ficus carica MG=D1, 2 ml în apă, dimineaţa şi Extractul din muguri de Tei, Tilia tomentosa MG=D1, 2 ml în apă seara, 3-4 săptămâni de tratament. Ambele preparate au efect sedativ general, ajută la liniştirea minţii şi a gândurilor, urmate implicit de relaxarea fizică la nivel de musculatură netedă. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.