Masuri privind infiintarea Institutului Regional de Oncologie Timisoara

21 Decembrie 2010
 

In Monitorul Oficial 838 din 14 decembrie 2010 s-au luat masuri legislative pentru infiintarea Institutului Regional de Oncologie Timisoara.

"Obiectivul de investitii, compus din teren si constructie nefinalizata [...] se da in administrarea Ministerului Sanatatii prin Directia de Sanatate Publica a Judetului Timis", se arata in Hotararea de Guvern.

In plus, potrivit actului normativ, imobilul va fi inscris in conditiile legii in inventarul bunurilor din domeniul public al statului. citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.