Medicament nou pentru hipercolesterolemie

13 Februarie 2012
 

A fost lansat pe piata un nou medicament generic ce contine atorvastatinum. Produsul este benefic in tratamentul hipercolesterolemiei si in prevenirea evenimentelor cardiovasculare la pacientii cu risc crescut.

Produsul este totodata compensat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, fiind aflat pe lista B de compensare. Acesta se regaseste sub forma de comprimate filmate cu concentratia de 10 mg, 20 mg si 40 mg.

Hipercolesterolemia, o patologie cu prevalenta foarte mare, reprezinta unul din principalii factori de risc de mortalitate cardiovasculara. Statinele sunt considerate principala arma terapeutica in lupta cu dislipidemia (perturbare cantitativa si calitativa a lipidelor plasmatice) si consecintele ei dramatice.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.