Medicamente pentru hipertensiunea arteriala, analizate de EMA

08 Ianuarie 2012
 

Reprezentantii Agentiei Europene a Medicamentului (EMA) evalueaza medicamentele care contin aliskiren, asta din cauza rezultatelor obtinute in urma studiului Altitude.

Cercetarea include pacienti cu diabet de tip II si insuficienta renala sau boala cardiovasculara. "Incetarea studiului de faza III controlat cu placebo a survenit ca o recomandare a Comitetului independent de monitorizare a datelor, sub a carui supraveghere se gasea studiul, din cauza faptului ca rezultatele indicau absenta oricarui beneficiu asociat cu administrarea de aliskiren precum si cresterea numarului de cazuri de accidente vasculare cerebrale, complicatii renale, hiperkaliemie si hipotensiune arteriala la pacientii carora li se administra aliskiren comparativ cu pacientii tratati cu placebo", se arata intru-un comunicat al EMA.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.