Medtronic, lider mondial in tehnologie medical a deschis astazi oficial biroul regional din Romania si Moldova

11 Iunie 2013
 

 MEDTRONIC, LIDER MONDIAL ÎN TEHNOLOGIE MEDICALĂ, ÎȘI DESCHIDE BIROU REGIONAL ÎN BUCUREȘTI, RomÂnia

 

 

București, 12 iunie 2013 – Medtronic, lider mondial în tehnologie medicală, și-a deschis astăzi oficial biroul regional din România și Moldova cu sediul în București.  Deschiderea biroului regional este un pas foarte important pentru Medtronic, care își construiește astfel o prezență puternică în România și Moldova, consolidând piețele serviciilor de sănătate din ambele țări, furnizând instruire și educare medicilor români și moldoveni, și oferind terapiile inovatoare ale Medtronic milioanelor de oameni care solicită tratamente și servicii medicale mai bune.

Terapiile și produsele Medtronic sunt utilizate în tratarea a peste 50 de afecțiuni cronice din domeniile managementului tulburărilor de ritm cardiac, spinal și biologics, cardiovascular, neuromodulare, diabet, precum și tehnologii chirurgicale.

 

La ceremonia de deschidere, dl. Călin Puiu, directorul Medtronic România și Moldova, a menționat:  “Cooperarea dintre Medtronic, medici și diverse instituții medicale durează în România de mai bine de 15 ani. Încă din anul 2002, am instruit în România și Moldova peste 40.000 de specialiști în medicină. Deschiderea biroului regional ne va permite să continuăm consolidarea poziției noastre în România și Moldova, să optimizăm accesul la terapiile noastre pentru numeroși pacienți care le solicită, și să răspundem nevoilor și oportunităților de pe piețele serviciilor de sănătate din ambele țări”.

Pentru inaugurarea reprezentanței Medtronic în România și Moldova, dl. Duane C. Butcher, Adjunct al Șefului Misiunii, Ambasada SUA, va găzdui o recepție la Reședința Ambasadorului SUA în prezența reprezentanților Medtronic, a specialiștilor în servicii medicale și autorităților medicale.

“Salutăm deschiderea biroului de reprezentanță Medtronic la București și considerăm că este un pas important făcut de o prestigioasă companie americană. În cei 15 ani de activitate pe piața din România, Medtronic a avut contribuții semnificative în domeniul medical, îmbunătățind viețile pacienților din România”, a declarat Duane C. Butcher, Adjunct al Șefului Misiunii, Ambasada SUA.

Activitățile principale ale biroului de reprezentare Medtronic se vor concentra pe extinderea prezenței Medtronic în ambele țări prin dezvoltarea domeniilor deja existente ale companiei, precum și pe introducerea permanentă a terapiilor inovatoare ale Medtronic. Deschiderea noului birou Medtronic subliniază angajamentul Medtronic de a continua să investească în extinderea afacerii și să răspundă solicitărilor crescânde și complexe ale piețelor medicale din România și Moldova, de a instrui și educa noi specialiști în medicină din cele două țări, de a organiza masterclass-uri pentru medicii din regiune, și de a îmbunătăți viețile pacienților.

“Lucrez cu Medtronic de câțiva ani și consider colaborarea noastră ca fiind mai mult decât un parteneriat. Dispozitivele Medtronic sunt tehnologii foarte avansate care mi-au ajutat pacienții să-și recapete sănătatea, să-și reia activitatea și să aibă o viață mai bună. Medicina secolului 21 înseamnă cunoaștere și experiență în același timp, înseamnă utilizarea tehnologiilor medicale, care sunt accesibile acum în România datorită leadership-ului Medtronic, precum și eforturile depuse pentru instruirea și educarea specialiștilor în medicină din regiune”, a afirmat Dr. Ciudin – Conf. Prof. Cardiologie, Șeful Secției Cardiologie IV, Institutul de Boli Cardiovasculare, București.

 

DESPRE MEDTRONIC

Medtronic (www.medtronic.com), cu sediul central în Minneapolis, este lider mondial în tehnologie medicală – alinând durerea, redând sănătatea și prelungind viețile a milioane de oameni din întreaga lume. 

 

Medtronic creează tehnologii medicale inovatoare care alină durerea, redau sănătatea și prelungesc viețile a milioane de oameni din întreaga lume. La fiecare 4 secunde,  undeva în lume, un produs sau o terapie Medtronic sunt utilizate pentru a salva sau a îmbunătăți substanțial viața unei persoane.

 

Orice declarații anticipative implică riscuri și incertitudini, precum cele descrise în rapoartele periodice ale Medtronic depuse la Comisia de Valori Mobiliare și Burse din SUA. Rezultatele reale pot diferi din punct de vedere material de rezultatele anticipate.

 

 

 

 

 
Clasificare stire: Companii medicale
Vezi stiri din categoria: Companii medicale
Vezi articole din categoria: Companii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.