Mierea cu OMG se vinde doar cu autorizare

16 Septembrie 2011
 

Mierea şi suplimentele alimentare obţinute din polen rezultat dintr-un organism modificat genetic nu pot fi comercializate fără autorizare prealabilă, anunţă Curtea Supremă de Justiţie.

Până acum, un regulament al Uniunii Europene impunea ca produsele alimentare să fie etichetate ca având în compoziţie Organisme Modificate Genetic doar dacă acestea se regăseau în concentraţie de 0,9% sau mai mult. Etichetarea „cu OMG“ nu era obligatorie în cazul prezenţei „fortuite“ sau inevitabile din punct de vedere tehnologic a acestor componente, cum ar fi în cazul polenizării. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Suplimenti nutritivi
Vezi stiri din categoria: Suplimenti nutritivi
Vezi articole din categoria: Suplimenti nutritivi
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.