Ministrul Sanatatii vrea sa reduca preturile medicamentelor

22 Mai 2008
 

Ministrul Sănătăţii Publice, Eugen Nicolăescu, a declarat, lunea trecută, la Giurgiu, că este hotărât să nu majoreze preţul medicamentelor şi dacă se poate, chiar să micşoreze preţul acestora. "Am luat decizia foarte clară să nu majorez preţul la medicamente, pentru că în preţul acestora sunt destule rezerve", a spus ministrul Sănătăţii. El susţine că aceasta nu este o acţiune cu caracter electoral, pentru că a îngheţat preţul la medicamente de un an de zile.

"Îi înţeleg pe cei care îşi apără afacerile cu medicamente, dar ei ştiu că desfăşoară o acţiune cu caracter etic prin vânzarea acestora şi voi uza de actualele reglementări, pentru a nu creşte preţurile la medicamente", a susţinut ministrul Nicolăescu. El a adăugat că din luna iunie, va încerca să micşoreze preţul acestora şi în plus, lucrează la o nouă listă de medicamente compensate care să fie supusă dezbaterii publice în următoarele zile, listă care va ţine cont de noile tendinţe de creştere a prevenţiei îmbolnăvirilor. /Rompres/

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.