Miscarea sporeste inteligenta copiilor

19 Septembrie 2010
 

Exerciţiile fizice practicate de la vârste foarte tinere influenţează gradul de inteligenţă, arată datele unui studiu recent. Oamenii de ştiinţă americani de la Universitatea din Illinois au demonstrat că, indirect, exerciţiile fizice îşi pot pune amprenta asupra situaţiei şcolare.

Creierul a 49 de copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 10 ani, a fost scanat cu ajutorul imagisticii prin rezonanţă magnetică (IRM). În prealabil, jumătate din copii au alergat pe o bandă asemănătoare celor din sălile de fitness. S-a observat că hipocampusul (zona din creier responsabilă de învăţare şi de memorare) voluntarilor care făcuseră mişcare era cu 12 la sută mai mare decât în cazul celorlalţi. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Fitness si sport
Vezi stiri din categoria: Fitness si sport
Vezi articole din categoria: Fitness si sport
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.