Modificari in ordinul privind modul de calcul al preturilor la medicamente

14 Februarie 2012
 

Referentierea circulara a medicamentelor inovative in raport cu cele generice ar putea fi scoasa din Ordinul nr. 75/2009 pentru aprobarea Normelor privind modul de calcul al preturilor la medicamentele de uz uman. Reprezentii Ministerului Sanatatii au publicat un nou ordin de modificare in acest sens, avand in vedere faptul ca dupa cateva cicluri de ajustare se poate ajunge la obtinerea unor preturi ce tind catre zero.

Totodata noul document prevede ca in situatia in care se realizeaza un transfer de tehnologie, pretul la medicamentele generice sa fie actualizat la un an de la data aprobarii transferului. De asemenea, se mai propune ca aprobarea preturilor medicamentelor generice sa fie facuta in termen de 30 de zile de la data cererii de avizare a pretului.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.