Moduri indecente de a initia sexul

08 August 2010
 

Bărbaţii se plâng că femeile nu iniţiază sexul pe cât de mult îşi doresc. Propunerile fără perdea venite din partea ta sigur îi vor gâdila orgoliul şi îi vor da fiori de plăcere, aşa că merită să iei atitudine şi să dai tu tonul sexului de acum înainte... măcar ocazional!

Iată câteva moduri prin care îl poţi surprinde cu o propunere cel puţin indecentă!

Iniţiază sexul cu o şoaptă fierbinte în public

Cine spune că trebuie să fiţi în intimitatea propriei locuinţe pentru a iniţia o partidă de sex? O poţi face şi în public. Când ajungeţi într-un loc mai ferit, apropie-te cu buzele de urechea lui pentru a-i şopti cât de mult îl doreşti sau cât de sexy arată. Mai apoi punctează şoaptele fierbinţi cu o muşcătură gentilă de lobul urechii sau orice alt tip de atingere care îi place lui în zona urechilor şi a gâtului.

Iniţiază sexul dimineaţa, cât încă este adormit

Te-ai trezit înaintea lui? Profită de clipele de răgaz dinaintea alarmei ceasului pentru a iniţia o partidă de sex. În timp ce doarme încă plasează o mână în zona lui intimă pentru o trezire în forţă. citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.