MS da startul la fertilizari in vitro gratuite

09 Iunie 2011
 

In perioada 1-8 iunie 2011 a avut loc depunerea dosarelor pentru includerea unitatilor sanitare in Subprogramul de Fertilizare in Vitro si Embriotransfer la sediul Ministerului Sanatatii. Institutia va publica, ulterior, o lista ce va cuprinde Cuplurile hipofertile, a caror singura sansa este de a avea copii este reproducerea umana asistata medical.

Cuplurile care sunt interesate de program pot depune dosarele in cadrul clinicii pe care o aleg, incepand cu 15 iunie.

Comisia MS - multidisciplinara

Potrivit unui comunicat de presa al Asociatiei SOS Infertilitatea, dosarele vor fi anonimizate de catre clinici si depuse la registratura Ministerului Sanatatii, urmand ca in primele cinci zile ale fiecarei luni acestea sa fie examinate, in vederea aprobarii sau respingerii, de catre comisia formata din doi medici ginecologi, un medic urolog, un reprezentant al Ministerului Sanatatii si un reprezentant al ONG-ului. citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.