Munca prelungita poate afecta viata sexuala a adolescentilor

23 Noiembrie 2009
 

Adolescenţii care lucrează prea multe ore într-un mediu nepotrivit pot fi afectaţi din punct de vedere sexual, deoarece dezvoltă slăbiciuni către parteneri mai în vârstă şi îşi încep viaţa sexuală mai devreme, conform unui studiu. Jose Bauermeister, unul dintre autorii studiului, spune că diferenţa de vârstă dintre parteneri este importantă, deoarece o diferenţă mare de vârstă este asociată cu un comportament sexual riscant, dar şi cu boli cu transmitere sexuală, inclusiv HIV.

Studiul arată că şi alcoolul joacă, de asemenea, un rol important în relaţiile în care între parteneri există o diferenţă de vârstă, conform profesorului Bauermeister, asistent cercetător la Şcoala Publică de Sănătate, din cadrul Universităţii din Michigan.

Echipa de cercetători a urmărit tranziţia de la adolescenţă la starea de tânăr adult a tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 25, din oraşul Flint, Michigan, pentru a observa factorii care determină alegerea partenerilor sexuali mai în vârstă. S-a arătat că în special fetele aleg să aibă relaţii cu bărbaţi mai în vârstă decât cu băieţi de vârsta lor. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.