Mutarea grasimii

09 August 2009
 

Chirurgul de chirurgie estetică trebuie să fie un sculptor cu mare gust artistic, cu elevate criterii estetice.

Explică unele intervenţii ale chirurgiei estetice Cristian Niţescu, de la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Reparatorie şi Arsuri. L-am întrebat pe Cristian Niţescu cum le poate ajuta chirurgia estetică pe acele femei nemulţumite de picioarele lor, adică se întâmplă adesea ca gamba să fie subţire, însă ge­nunchiul şi pulpa să fie butucănoase ca ale unui fundaş violent de la o echipă de fotbal din judeţ.

Este mai greu să se ră­zuiască oasele picioarelor în condiţiile în care femeia este construită cu oase mai mari. Dar corecturi chirurgicale se pot face umblând la ţesuturile moi. Cu alte cuvinte, chirurgia esetică poate scoate din carnea, muşchii, ţesuturile unor pulpe prea voluminoase şi din construcţia unor genunchi prea butucănoşi.

  citeste mai mult...

Sursa Jurnalul National

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.