Nasterea prin cezariana-un drept inca nerecunoscut!

12 Mai 2009
 

Societatea Civilă pentru Reforma în Sănătate este o fundaţie nouă în România, ale cărei obiective sunt promovarea sănătăţii, a unei culturi medicale moderne, sprijinirea reformei în sistemul sanitar, combaterea malpraxisului si sprijinirea persoanelor bolnave, suferinde si cu dizabilităţi.

Unul dintre proiectele fundaţiei, intitulat „Manifest pentru sănătate!”, este iniţierea unei campanii de informare a pacienţilor referitoare la drepturile pe care le au, prin distribuirea unei brosuri si realizarea de chestionare în spitale, ca si de adoptare a unor măsuri legislative pentru posibilitatea montării unor urne de sugestii, sesizări si reclamaţii în spitale.citeste mai mult...

Sursa Revista Felicia

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.