Nu suntem pregatiti pentru reteta electronica

20 Iunie 2012
 

Dupa ce medicii de familie din Bucuresti au luat parte, la inceputul acestei saptamani, la instructajul privind reteta electronica, marti s-a facut si instructajul reprezentantilor Colegiilor directoare ale celor doua organizatii de medicina familiei din judetul Timis. Au luat parte la intalnirile cu reprezentantii CJAS Timis 10 medici de la Patronatul Medicilor de Familie (PMFT) si de la Societatea de Medicina Familie.

"Nu au spus ca reteta este obligatorie doar pentru noi, medicii de familie. Astazi s-au intalnit si cu medicii din ambulatoriul de specialitate, tot pentru a le explica cum functioneaza reteta. Ei au spus ca sunt deschisi, iar dr. Cepoi ne-a explicat ca exista comunicare intre reprezentantii Casei si intre furnizorii de servicii medicale", a declarat pentru PaginaMedicala.ro dr. Claudia Iftode, presedintele STMF si vicepresedinte PMFT.

Majoritatea medicilor de familie din Timis au soft de cabinet, iar reprezentantii casei de asigurari i-au asigurat ca update-urile vor fi facute de catre firma care le-a furnizat softurile.

Medicii de familie cred ca nu suntem inca pregatiti pentru reteta electronica

Medicii de familie sunt de acord cu implementarea retetei electronice, insa sustin ca exista numeroase probleme care ar trebui rezolvate inainte de lansarea sistemului de prescriere electronica. Erorile pe care le afiseaza Sistemul Informatic Unic Integrat reprezinta o adevarata piedica in fata retetei in format electronic.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.