Obezitatea proscrisa: guverne europene vor sa legifereze un regim alimentar mai sanatos

14 Ianuarie 2010
 

Taxarea fast-food-ului în România, impozitarea ciocolatei în Danemarca, restricţionarea grăsimilor nesaturate în Spania...Pe măsură ce populaţia europeană creşte, multe guverne intenţionează să legifereze mai bine sănătatea. O serie de guverne din Europa, îngrijorate de proporţiile crescânde luate de cetăţenii lor, par să aibă în vedere acest lucru. Guvernul spaniol vrea să interzică grăsimile nesaturate excesive, Danemarca va impozita curând dulciurile iar în România ministerul sănătăţii ar dori o taxă asupra alimentelor nesănătoase. În Germania, de asemenea, există persoane la Berlin care ar dori să vadă o ofensivă guvernamentală împotriva obezităţii. Într-un interviu publicat la 11 ianuarie de Rheinische Post, reprezentanta partidului Verzilor, Renate Künast, a preconizat interzicerea reclamelor la dulciuri care vizează copiii.

''Campaniile publicitare agresive ce vizează copii de 12 ani şi mai mici ar trebui interzise'', a declarat Künast pentru ziar, precizând: ''Reclamele la produse alimentare, majoritatea la dulciuri, nu ar trebui difuzate în cursul unor spectacole pentru copii. Se impune o interdicţie''. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Slabit
Vezi stiri din categoria: Slabit
Vezi articole din categoria: Slabit
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.