Opt statistici interesante despre sex

21 Martie 2011
 

Când vine vorba de sex, există sute de mii de cifre – de la numărul de calorii arse în timpul actului sexual şi până la cât durează, în medie, o partidă de sex. Oamenii de ştiinţă au făcut calcule, au cercetat şi au venit cu rezultate. Iată câteva statistici legate de sex pe care le-au descoperit.

Virusul HPV

Cel puţin 50% dintre femeile şi bărbaţii care au vieţi sexuale active, vor fi infectaţi, la un moment dat, cu HPV, sau human papillomavirus. Acesta poate cauza de la negi genitali şi până la forme diferite de cancer ale aparatului reproducător. În 90% dintre cazuri, sistemul imunitar al corpului va lupta împotriva HPV în doi ani.

Câţi parteneri sexuali ai avut?

Potrivit unui sondaj efectuat cu ajutorul adulţilor cu vârste cuprinse între 20 şi 59 de ani, femeile au în medie patru parteneri în timpul vieţii, iar bărbaţii şapte.

Orgasmul în timpul actului

Dacă bărbaţii ajung la orgasm în 75% dintre cazuri, doar 29% dintre femei ajung să simtă această plăcere. În plus, cele mai multe femei nu pot avea un ’final fericit’ doar făcând sex, ci au nevoie de stimularea clitorisului.

La ce vârstă ai început viaţa sexuală?

Potrivit specialiştilor, media de vârstă la care băieţii îşi pierd virginitatea este de 16 ani, iar media de vârstă a fetelor este de 17 ani. Desigur, şi genetica este un factor important în privinţa acestui aspect: trăsăturile moştenite, cum ar fi impulsivitatea, pot face o persoană să vrea mai mult sau mai puţin să facă sex la o vârstă mai fragedă.


  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.