Pana la 24 de ani, femeile au cel putin 5 parteneri sexuali

17 Martie 2010
 

Deşi studiul relevă faptul că experienţa sexuală a tinerelor pare să fi crescut, autorii sondajului atrag atenţia că viaţa lor sexuală nu a devenit mai sănătoasă

Femeile secolului XXI au, până la vârsta de 24 de ani, de trei ori mai mulţi parteneri sexuali comparativ cu generaţia mamelor lor, cea a anilor '60. Astfel, tinerele din ziua de azi au, în medie, 5-6 parteneri sexuali, în timp ce reprezentantele sexului frumos din anii '60, deşi aveau reputaţia unor persoane cu principii mai mult decât liberale, nu se lăudau cu multe relaţii sexuale până la 24 de ani, media fiind de 1,67.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat de o companie de produse farmaceutice din Marea Britanie. Mai mult, potrivit aceleiaşi cercetări, în anii '90 femeile aveau mai puţin de 4 parteneri sexuali până la 24 de ani, comparativ cu cele din anii '70 care aveau în medie 3,73 parteneri. "După cum se observă, cifra medie a crescut constant în ultimele decenii", spune Clare Kerr, reprezentant al companiei de produse farmaceutice. În plus, 8 la sută dintre tinerele din ziua de azi au recunoscut că au făcut sex cu mai mult de zece bărbaţi până la vârsta de 20 de ani. Cercetarea a fost realizată pe un eşantion de 3.000 de femei cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani. Participantele au trebuit să răspundă la câteva întrebări cu privire la viaţa sexuală. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.