Parteneriat HNC-healthcare communication si Versa Puls Media

15 Noiembrie 2011
 

HNC-healthcare communication si Versa Puls Media au incheiat un parteneriat al carui principal scop este ofertarea unui spectru complet de servicii companiilor ce evolueaza in piata pharma.

HNC si Versa Puls Media vor oferi partenerilor: obtinerea acreditarilor necesare pentru actiunile derulate de companii, obtinerea sprijinului din partea institutiilor medicale, baze de date actualizate pentru toate ariile terapeutice, suport media, creatie/dtp, PR, concept si implementare pentru lansari/promovari de produse, campanii integrate, team building-uri, cycle meeting-uri, campanii derulate prin reprezentanti medicali, simpozioane, standuri si materiale promotionale.

HNC este agentia de advertising full-service, cu capital integral romanesc, specializata in comunicare medical-farmaceutica. In cei 13 ani de existenta, HNC a avut circa 120 de clienti, pentru care a conceput si implementat peste 1000 de proiecte, atat pe OTC-uri si suplimente, cat mai ales pe medicamente cu prescriptie. Informatii suplimentare pot fi aflate de pe site-ul agentiei: www.hnchealthcare.com

Versa Puls Media este lider in comunicarea pe piata medicala romaneasca, oferind informatii specializate si de actualitate comunitatii medicale pentru dezvoltarea profesionala continua si consumatorilor pentru adoptarea unui stil de viata sanatos. De asemena, Versa Puls Media propune solutii de promovare, de inalta calitate, pentru companiile care ofera produse si servicii dedicate imbunatatirii sanatatii. Acestea se realizeaza prin intermediul celor 14 reviste medicale publicate, prin organizarea evenimentelor stiintifice cu caracter national si local, prin intermediul platformelor online www.cursurimedicale.ro si www.librariamedicala.ro, precum si cu ajutorul serviciului de Direct Marketing.

 

 
Clasificare stire: Companii medicale
Vezi stiri din categoria: Companii medicale
Vezi articole din categoria: Companii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.