Patronatul furnizorilor de servicii medicale paraclinice - PALMED se opune semnarii contractelor de furnizare servicii medicale pe anul 2009

06 Aprilie 2009
 

Potrivit furnizorilor de servicii medicale paraclinice, orice act trebuie făcut public cu cel puţin 30 de zile înainte de publicarea sa în Monitorul Oficial.

"Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate doresc publicarea acestor norme în data de 1 aprilie, lucru care n-ar fi deloc rău dacă acestea ar fi fost elaborate într-un mod profesionist, dar nu sunt", susţin reprezentanţii PALMED.

În condiţiile în care bugetul pentru serviciile medicale paraclinice a fost diminuat în 2009 cu 42,83% faţă de anul 2008 observăm că lista de analize medicale decontate de CNAS este aceeaşi de ani de zile, cuprinzând analize care nu ar mai fi trebuit incluse în secolul XXI, fiind necesară introducerea altora noi pentru care pacientul este nevoit să plătească şi care sunt absolut necesare pentru stabilirea unui diagnostic corect.citeste mai mult...

Sursa eMedic

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.