Peste 50 de companii sunt interesate de privatizarea Antibiotice Iasi

05 Martie 2008
 

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit 53 de scrisori de intenţie de la investitorii interesaţi de preluarea pachetului de 53,01 la sută din acţiunile producătorului de medicamente Antibiotice Iaşi, potrivit unui comunicat transmis Rompres. ”Numărul mare de scrisori de intenţie, mesajele pe care le primim zilnic de la ambasadorii noştri, toate acestea ne arată că investitorii sunt interesaţi de Antibiotice. AVAS este hotărâtă să desfăşoare privatizarea în mod transparent şi cu respectarea celor mai bune practici la nivel internaţional şi sunt convins ca rezultatul va fi foarte bun”, a declarat preşedintele AVAS, Teodor Atanasiu.

 Privatizarea Antibiotice a intrat în linie dreaptă odata cu publicarea anunţului de privatizare, în data de 24 decembrie 2007. AVAS a pus în vânzare pachetul de 53,0173 la sută din acţiuni deţinut de stat la Antibiotice, la un preţ de pornire al licitaţiei cu strigare de doi lei/acţiune, aproximativ 130 milioane de euro. Preţul este stabilit în urma unei evaluări complexe, realizată de un consultant internaţional, firma AT Kearney GmbH. Pentru a participa la licitaţie, potenţialii cumpărători trebuie să depună la sediul AVAS documentele de participare stabilite prin dosarul de prezentare, cel mai târziu cu o zi lucrătoare înainte de data fixată pentru începerea licitaţiei. Licitaţia va avea loc la data de 18 martie 2008, ora 12,00, la sediul AVAS. Antibiotice este una dintre cele mai profitabile companii cu capital majoritar de stat din România, cu un profit net pentru 2006 de circa 24 milioane lei, în timp ce la 30 septembrie profitul se cifra la peste 28 milioane lei.

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.