Pozitii incitante in care sa faci sex in natura

23 Iunie 2010
 

A venit vara iar timpul liber şi vremea frumoasă îţi permite să-ţi faci de cap. Dacă horomnii încep să zburde în tine când eşti afară, dar departe de ochii curioşilor, iar lângă tine e persoana potrivită, poţi să o pui de o partidă de amor. Pentru ca să nu fie incomod şi neplăcut, află care sunt cele mai potrivite poziţii în care poţi face sex în locurile mai mult sau mai puţin... publice.

Ca sa faceti sex in natura, aveti nevoie de un copac, ca punct de sprijin

1. Linguriţa

Dacă eşti la camping cu prietenii şi dormiţi în cort, nu vă trebuie decât un sac de dormit. Şi eventual să nu faceţi prea multă gălăgie. Cea mai bună poziţie în care puteţi să faceţi sex e "linguriţa", când amândoi staţi culcaţi pe o parte, iar femeia stă cu spatele la iubitul ei.

2. Prinde copacul

Aţi ieşit la plimbare, la iarbă verde sau aţi plecat să vă plimbaţi departe de gălăgia din oraş. Nu aveţi nevoie de pătură dacă vreţi să faceţi sex şi nici nu trebuie să vă aşezaţi pe jos. Nu vă trebuie decât un... copac. Femeia va cuprinde copacul cu braţele, stând cu spatele la partener, iar mai departe sigur vă descurcaţi voi. citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.