Prescriptie etiologica in homeopatie

01 Octombrie 2009
 

Există multiple modalităţi prin care putem prescrie un remediu homeopatic. Etiologia (cauza) producerii unui complex de simptome sau a unui sindrom reprezintă una dintre posibilităţile folosite în practică. Câteva exemple mai frecvent întâlnite ne pot arăta complexitatea demersului homeopat, dar şi simplitatea acestuia în situaţiile cu etiologie clară. Dintre etiologiile cu care ne confruntăm mai des, cele legate de variaţiile climatice sau atmosferice sunt cele mai întânite în practica cotidiană în cabinetul de homeopatie. O revizuire a acestora, cu sistematizarea lor va fi utilă tuturor practicienilor.

Expunerea la frig, iarna

dureri, nevralgii, febră, după expunerea la frig – Aconitum

degerături după expunere la frig – Agaricus

tuse după expunere la frig – Arsenicum album

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.