Presedintele Subcomisiei de analiza a codurilor penale, Victor Ponta, a declarat ca a fost eliminat articolul privind vatamarea fatului

14 Aprilie 2009
 

"A fost o soluţie de mijloc şi, din punctul meu de vedere, răspunde 100% solicitărilor legitime ale părinţilor care cereau sancţionarea medicilor care greşesc şi sunt vinovaţi de vătămările aduse fătului şi, în acelaşi timp, solicitărilor medicilor de a nu fi sancţionaţi atunci când nu sunt vinovaţi şi întreprind acţiunile medicale conform normelor lor", a explicat Ponta.

Pe de altă parte, a arătat el, din punctul de vedere al legii, după ce trece de 24 de săptămâni fătul este considerat persoană.

"S-a reglementat foarte clar că fătul după 24 de săptămâni se consideră persoană în sensul legii penale, ca oricare copil, indiferent de vârstă sau orice persoană majoră şi s-a eliminat articolul cu vătămarea fătului. Erau multe aliniate, erau confuze, am discutat cu medici şi între noi ore în şir şi am decis că lucrurile trebuie să fie mai simple şi mai clare" - a spus deputatul PSD.citeste mai mult...

Sursa eMedic

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.