Preventia gripei cu formule homeopatice

16 Decembrie 2009
 

Formulele complexe homeopate conţin de obicei remedii în diluţie mică sau medie şi au o acţiune terapeutică şi tropism bine definit. Pot fi administrate singure sau în asociere cu tratamentul alopat sau ca drenoare, precedând administrarea remediului homeopatic de fond. Dr. Gheorghe Jurj, medic homeopat din Timisoara este autorul acestor formule complexe şi sunt preparate de Laboratoarele Plantextrakt. Pentru prevenirea infecţiilor gripale de sezon există câteva formule complexe homeopatice care se pot administra singure sau asociate unor scheme alcătuite din produse gemoterapice.


Copiii, persoanele în vârstă şi cei cu patologie cronică complexă sunt cei vizaţi pentru profilaxie. Aceste formule se pot administra şi în perioada de stare a bolii scurtând evoluţia ei.


Formula complexă 17 prin combinaţia de Echinaea, Viscum album şi Prunus spinosa stimulează nespecific sistemul imunitar, creşte rezistenţa la infecţii virale şi bacteriene prin activitate imunomodulatoare. Îşi găseşte indicaţii terapeutice în infecţii recurente ale tractului respirator, stări cu capacitatea de apărare a organismului scăzută (în urma unor infecţii cronice), depresii imunitare prin infecţii parazitare, boli cronice de sistem cu afectarea sistemului imun, după chimioterapie şi corticoterapie.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.