Prezervativul este cel mai cunoscut mijloc de contraceptie pentru romance

20 Ianuarie 2011
 

Cele mai cunoscute mijloace de contracepţie printre românce sunt prezervativul şi pilula contraceptivă. Pe locul doi se află contracepţia de urgenţă, metoda calendarului şi coitul întrerupt, iar pe locul trei, dispozitivul intrauterin, respectiv steriletul. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de ISRA Center Marketing Research pentru MSD, în România, pe un eşantion de 1.072 de femei cu vârsta cuprinsă între 20 şi 39 de ani. Cercetarea mai arată că aproape jumătate dintre respondenţi sunt familiarizaţi cu mijloacele moderne de contracepţie: 48% deţin informaţii despre inelul vaginal, contraceptivele injectabile sunt cunoscute de 43%, plasturele contraceptiv - de 41% şi spermicidele - de 32%. Pe de altă parte, metoda calendarului este metoda contraceptivă cu cel mai mare grad de satisfacţie.

Cele mai importante criterii luate în considerare de femei în alegerea metodei contraceptive sunt: protecţia împotriva sarcinilor nedorite, uşurinţa în utilizare şi gradul de satisfacţie sexuală. Consumatoarele nu acordă mare importanţă cantităţii de estrogeni din produsul contraceptiv pe care îl folosesc, impactul asupra sănătăţii nefiind unul dintre factorii de decizie cu mare greutate. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.