Prezervativul si pilula, cele mai folosite metode de contraceptie ale romanilor. Steriletul utilizat de femei de peste 45 de ani

06 Octombrie 2010
 

Prezervativul şi anticoncepţionalele sunt cele mai cunoscute metode de contracepţie folosite de către români, arată un studiu realizat online de GfK România. Concluziile cercetării arată că 95 la sută dintre români ştiu de existenţa prezervativului, 94 la sută - de pilulele contraceptive, 83 la sută - de retragerea înaintea ejaculării, 75 la sută de existenţa steriletului, 74 la sută - de metoda calendarului, în timp ce 72 la sută au auzit de pilula de a doua zi.

Metodele mai noi, cum ar fi plasturele contraceptiv şi prezervativul feminin, sunt cunoscute cu precădere de tinerii între 18 şi 24 ani. Persoanele cu educaţie superioară şi venit net pe gospodărie mai mare de 1000 lei sunt în general mai informate referitor la metodele de contracepţie, comparativ cu persoanele cu o educaţie sub medie şi venit mic. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.