Problemele cu care se confrunta gravidele, in atentia specialistilor

30 Septembrie 2011
 

Specialisti din domeniul sanatatii mamei si copilului s-au intalnit pentru a discuta despre primul studiu pe Acompanierea Nasterii in Romania.

Cercetarea a fost realizata pe un esantion de 490 de femei in 32 de spitale-maternitati. Numarul unitatilor medicale alese reprezinta 15% din maternitatile din tara. De asemenea, in cadrul studiului au mai fost efectuate focus grupuri cu medici de familie, neonatologi si obstetricieni, in total fiind implicate 140 de persoane.

"Obiectivul studiului este de a evalua procedurile de ingrijire pre-intra si postnatal. Prin studiu am vrut sa aflam care sunt opiniile beneficiarilor. Am ales aleatoriu opt judete in care au fost intervievate gravidele care au nascut in toate maternitatile din judet pe o perioada de patru zile", a precizat medicul Diana Nistorescu, unul dintre Fondatorii Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copii (FONPC) din Romania. citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.