Program de ferilizare in vitro si embriotransfer

08 Mai 2011
 

Ministerul Sanatatii a aprobat Normele metodologice pentru realizarea si raportarea activitatilor specifice in cadrul subprogramului de fertilizare in vitro si embriotransfer.

Conform proiectului de act normativ, in perioada 23 - 27 mai 2011 unitatile sanitare interesate de a participa in program pot depune dosarele la Registratura Ministerului Sanatatii.

Selectarea unitatilor sanitare pentru includerea in subprogramul FIV/ET se realizeaza la cererea acestora, in baza unui dosar care cuprinde mai multe documente.

Pot participa la programul Ministerului Sanatatii unitati sanitare publice sau private care indeplinesc o serie de criterii, printre care acelea de a detine acreditare valabila pentru activitatea de utilizator de celule si tesuturi umane in scop terapeutic, acte doveditoare prin care personalul medico-sanitar isi exercita profesia in cadrul unitatii sanitare, documente care atesta pregatirea specialistilor in domeniul embriologiei umane si care fac dovada realizarii, incepând cu data de 1 ianuarie 2010, a minimum 50 de proceduri FIV/ET.

La 1 iunie 2011, Ministerul Sanatatii va lista unitatile care au fost admise in Programul de fertilizare in vitro si embriotransfer. Ulterior acestei date, includerea unor noi unitati sanitare in program se va realiza in limita fondurilor aprobate cu aceasta destinatie, pe baza documentelor care atesta efectuarea a minimum 50 de proceduri FIV/ET. citeste mai mult...

Sursa Pharma Business

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.