Proiect de ordin privind tarifele Agentiei Nationale a Medicamenului

05 Martie 2012
 

Consiliul de administratie al Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) a propus ministrului sanatatii un proiect de ordin pentru aprobarea tarifelor pentru activitatile desfasurate de unitate, precum si valoare cotizatiei de mentinere in vigoare a autorizatiei de punere pe piata.

Potrivit proiectului de ordin, au fost propuse o serie de tarife pentru prestatii efectuate de departamentele de procedura nationala si proceduri europene, astfel:

- Tarif pentru variatiile la autorizatiile de import paralel, in cuantum de 250 euro;

- Tarif pentru activitatile privind inspectarea furnizorilor de teste de lizibilitate, in cuantum de 750 euro;

- Tariful de reinnoire a autorizatiei de punere pe piata a medicamentelor prin procedurile de recunoastere mutuala si descentralizata cu Romania stat membru de referinta, efectuat de departamentul proceduri europene – serviciul administrare proceduri europene, in cuantum de 4.305 euro;

- Tarife pentru activitatile desfasurate de departamentul procedura nationala – serviciul variatii;

- Tarife pentru activitatile desfasurate de departamentul proceduri europene – serviciul variatii.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.