Promotie in perioada martie - mai 2009 la produsele Calivita

09 Aprilie 2009
 

1. Dacă un membru cumpără două Slim Formula, 90 tablete (CV0135) pe o singură factură, va primi cadou produsul C-RX Cream, 150 ml (CC0010).

În limita stocului disponibil! Produsul cadou NU beneficiază de PB şi PC.

2. Dacă un membru cumpără produse în valoare de minimum 1800 Puncte Bonus pe o singură factură, va primi cadou produsul ZenThonic, 946 ml (CV0132). Această promoţie se aplică şi în cazul în care un client cumpără produsul AQUARION(acest produs are 18.000 PB = 10 buc ZenThonic)

În limita stocului disponibil! Produsul cadou NU beneficiază de PB şi PC.

3. Dacă un membru cumpără un Ocean 21, 946 ml (CV0126) va primi un cupon de reducere. Acest cupon vă oferă posibilitatea cumpărării cu reducere de 10% a unei perechi de încălţăminte Dr. Batz.

În limita stocului disponibil!PB NU se modifică.

 

 

PROMOŢIE SPECIALĂ AQUABELLE

Pachetul de primăvară Aquabelle

Dacă un membru cumpără pe o singură factură toate produsele din gama Aquabelle:

* Aquabelle Hydrating Cleanser Lotion (CC0007)

* Aquabelle Nurishing Cream (CC0008)

* Aquabelle Regenerating Cream (CC0009)

va plăti doar 85 lei în loc de 131 lei !


În limita stocului disponibil! PB = 219, PC = 71.4.

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.