Psihiatria - o specialitate care intriga si nelinisteste

16 August 2009
 

În biroul psihiatrului nu există niciun mister, acolo ne întâlnim cu o suferinţă şi cu decriptarea unei povestiri şi a acţiunii de a asculta, cu decriptarea unei cereri de a fi ajutat şi a încercării de a răspunde la această cerere - explică doctoriţa Chantal Joffrin le Clerc într-o carte pe care a consacrat-o cu puţin timp în urmă meseriei sale şi, în special, pacienţilor săi, arată cotidianul francez Le Point.

Dacă aceştia din urmă îşi pun întrebări legate de latura 'ridicolă' a problemelor lor, care par atât de lipsite de importanţă în comparaţie cu marile dureri ale omenirii, putem să ne întrebăm la rândul nostru de ce acest medic vorbeşte despre biroul şi nu despre cabinetul său ... termen consacrat pentru locul de muncă al unui medic, fie el şi psihiatru. citeste mai mult...

Sursa Informatia medicala

 
Clasificare stire: Sanatate
Vezi stiri din categoria: Sanatate
Vezi articole din categoria: Sanatate
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.