Ptelea trifoliata - remediul tonic al stomacului

09 Decembrie 2009
 

Ptelea trifoliata este un remediu homeopatic obţinut dintr-un mic arbore din familia Ulmului, care creşte în America de Nord, Canada şi în Asia. Proving-ul remediului a fost extrem de minuţios realizat şi în urma acestuia s-a identificat o acţiune marcată asupra ficatului şi stomacului. Principala indicaţie a remediului este – starea atonică a stomacului. Senzaţie de greutate şi plenitudine. Stare de uscăciune şi căldură la nivelul esofagului. Râgâieli, greţuri şi vărsături. Senzaţie constată de coroziune, de căldură şi arsură la nivelul stomacului. Senzaţie de foame şi de stomac gol, imediat după masă.

Acţiune asupra ficatului, cu stare de greutate, cu durere intensă la nivelul hipocondrului drept, accentuată dacă persoana stă culcată pe partea stângă. Simptomele gastrice şi cele hepatice sunt asociate cu dureri la nivelul membrelor. Gust amar în gură, râgâieli cu gust de ouă clocite.

Dureri de cap însoţite de foame, în special dimineaţa, la trezirea din somn – reprezintă o trăsătură importantă şi un key-note pentru prescrierea remediului.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.