Punctul G s-a dovedit a fi un mit

04 Ianuarie 2010
 

DEZAMĂGIRE... Pentru a ajunge la această concluzie, oamenii de ştiinţă au studiat 1.800 de femei, cu vârsta cuprinsă între 23 şi 83 de ani, iar cercetarea a fost făcută pe perechi de gemene, identice şi neidentice

O echipă de cercetători de la Colegiul King din Marea Britanie susţine că punctul G, atât de greu de localizat chiar şi de către partenerii de cuplu experimentaţi, nu există în realitate. "Există diverse teorii care susţin că poziţionarea sau chiar existenţa punctului G pot fi determinate prin diete adecvate sau exerciţii fizice care să stimuleze musculatura pelvină. În realitate nu există nici urmă de aşa ceva", spune profesorul de genetică Tim Spector, coordonator al cercetării. Oamenii de ştiinţă sunt de părere că punctul G este doar o invenţie a imaginaţiei feminine, care este stimulată de terapeuţi şi reviste de specialitate.

Pentru a ajunge la această concluzie, oamenii de ştiinţă au studiat 1.800 de femei, cu vârsta cuprinsă între 23 şi 83 de ani. Cercetarea a fost făcută pe perechi de gemene, identice şi neidentice, şi s-a bazat în principal pe faptul că acestea au în comun, 100 la sută, respectiv 50 la sută, aceleaşi gene, motiv pentru care dacă una dintre participantele la studiu ar susţine că şi-a identificat această zonă erogenă extrem de sensibilă, de aşteptat ar fi ca şi geamana ei să admită acest fapt, măcar într-un anumit procent. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.