Rata avorturilor, in continuare ridicata

16 Septembrie 2010
 

Anual, la nivel mondial se înregistrează 210 milioane de sarcini. Dintre acestea, 38% sunt neplanificate, iar 22% se finalizează prin avort la cerere.

În Europa de Est însă, din cele 11 milioane de femei însărcinate înregistrate anual, 57% recurg la întrerupere de sarcină. Statisticile arată că ţara noastră ocupă unul dintre primele locuri în lume în ceea ce priveşte rata avorturilor, cu circa 78 de avorturi la 1.000 de femei cu vârste cuprinse între 15 şi 44 de ani.

Metodele contraceptive, ignorate

Deşi numărul avorturilor este în scădere comparativ cu ultimii 15 ani, acestea reprezintă încă o problemă gravă la nivel naţional. În anul 1990, la noi în ţară s-au înregistrat 1,2 milioane de avorturi, în timp ce în 2008, numărul lor a ajuns la aproximativ 150.000. „În prezent, România se confruntă zilnic cu 350 de avorturi, şi totodată cu un număr scăzut de femei care utilizează metode contraceptive. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.