Reactii ciudate provocate de orgasm

10 Octombrie 2010
 

Unii oameni se simt obosiţi după o partidă de sex, în urma unui orgasm. Alţii se simt uşuraţi. În schimb, mai sunt unii care au tot felul de reacţii bizare, ce pot să îi intimideze, enerveze sau sperie pe partenerii lor. Vezi mai jos cinci dintre acestea.

1. Plânsul

Dacă după un orgasm iubitul sau iubita se pun pe plâns, nu te gândi că ai făcut ceva greşit sau că au cine ştie ce problemă. Potrivit sexologului american din San Francisco, Isadora Alman, o astfel de reacţie e normală, deoarece în urma unui orgasm se eliberează mulţi hormoni, iar câteva lacrimi sau chiar hohote de plâns nu trebuie să sperie sau să aibă vreo explicaţie.

2. Dorinţa de a fi lăsat în pace

Se spune că după o partidă de sex femeile vor să fie ţinute în braţe de partener, iar ei vor să se întoarcă pe partea cealaltă şi să doarmă. Dacă într-o zi, iubitul sau iubita îţi va spune că vrea să fie lăsat/ă în pace? Vei intra la bănuieli şi te vei simţi jignit/ă. Potrivit sexologului Alman, reacţia e normală şi nu ar trebui să vă speriaţi. După o activitate intens citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.