Remedii homeopatice utile toamna

14 Octombrie 2009
 

Toamna este caracterizată prin variaţii climatice mari (rece dimineaţa şi seara şi cald la prânz), variaţii presionale şi de regim de viaţă (activitate mai intensă toamna, mai relaxată vară). Aceste variaţii solicită în mod deosebit rezervele energetice, fizice, emoţionale şi mentale ale unei persoane. Nu rareori ne vin la cabinet adolescenţi atât de obosiţi încât cearcănele le sunt mai mari decât ale unor adulţi care fac ture de noapte. Sau adulţi tineri care consumă cantităţi impresionante de cafea şi băuturi energizante, pentru a face faţă activităţilor zilnice. Şi acest lucru până la un moment dat, după care organismul nu mai are resurse pe care să le pună la bătaie şi pur şi simplu îşi pierde energia.

Atunci apare aşa zisa stare de astenie, care la început este mai uşoară, se ameliorază după odihna de noapte sau de week-end, dar ulterior devine atât de accentuată, încât se transformă într-un adevărat simptom de oboseală cronică. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.