Romancele fac prea putin sport

13 Iulie 2010
 

Jumătate dintre români fac mişcare foarte rar sau chiar deloc, arată un Eurobarometru recent. Femeile din ţara noastră stau şi mai prost la capitolul mişcare, iar consecinţele asupra stării de sănătate sunt dintre cele mai grave, spun specialiştii.

Sedentarismul este considerat drept unul dintre factorii favorizanţi pentru o serie de afecţiuni grave, printre care bolile cardiovasculare, diabetul de tip II şi chiar cancerul. De fapt, o mare parte din cele 6.500 de noi cazuri de cancer mamar depistate anual şi pentru cei 550.000 de diabetici de tip II au printre cauze, pe lângă factorul genetic şi alimentaţia dezechilibrată, lipsa de mişcare.

Potrivit Eurobarometrului făcut public anul acesta, România se situează printre ţările în care locuitorii fac cel mai rar mişcare. Mai mult, conform datelor statistice, peste 60% din românce fac sport foarte rar sau chiar citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Fitness si sport
Vezi stiri din categoria: Fitness si sport
Vezi articole din categoria: Fitness si sport
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.