Romania, a 37-a cea mai buna tara din lume pentru a da nastere unui copil

04 Mai 2010
 

Clasamentul, întocmit anual de fundaţia "Save the children" (Salvaţi copiii), plasează România în urma Bulgariei, Serbiei sau Bielorusiei.

Ca în fiecare an, de Ziua Mamei, organizaţia "Salvaţi copiii" prezintă un raport, "Condiţia mamelor la nivel mondial", întocmind totodată un clasament al celor mai bune ţări din lume pentru mame. România ocupă locul 37 în clasamentul acestui an, dat astăzi publicităţii.


Din lotul ţărilor considerate dezvoltate de către realizatorii topului, România depăşeşte doar Ucraina, Moldova, Rusia, Bosnia, Macedonia şi Albania, fiind depăşită de Serbia (locul 36), Bulgaria (locul 34), Ungaria (locul 21) sau Belarus (locul 33).


Ultimele locuri din clasament sunt ocupate de Ciad, Niger şi Afganistan. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.